onsdag 27. januar 2010

Våren er her snart!!!!

Har vært på en liten tur til gatneriet og der var det 20 tulipaner til nette pris 100kr så jeg kjøpte to! skal ha barndåp til søndag og tulipaner er så nydelige blomster så dette skal jeg pynte med!

Var også en liten tur på hødnebø det har såå mye lekkert og den rosa løpern ble med hjem! må ha litt friske farger blandt alt det hvite jeg. Men nå er det ned å hente pode nr 1 i bhg!
ha en knall dag!


søndag 24. januar 2010

Hahaha sjekk ut den nye underskriftem min!


er den ikke flottt???


Største gullet er 3 år i dag!!!!!

Vi har hatt selskap fra kl 14 idag og enedelig kan vi slappe av!!! Skal ha barneselskap imorgen med 10 barn fra naboer til venninners barn! Han skjønner ikke hvorfor han feirer bursdag for 3 gang imorgen! hehe sikkert rart å  feire med såå mange!

Ny veske!!!!


Jeg har vært å handlet en flott ny veske på https://www.cathkidston.co.uk/. De  har sååå mye flott og litt påsalg også:) Den er liksom så vårlig av seg at jeg bare måtte!!!!

lørdag 23. januar 2010

Bruka postkasse!

Gullet er tre år imorgen og han har fått sin egen bruka postkasse! Jeg har vært Land og strand rundt og trodde det virkelig ikke da den ene butikken jeg visste om i sandefjord som hadde bruka postkassene var nedlagt, men det var råd å få! Det er en fantastisk butikk Tinnis hus midt i sandefjord og der sto postkassen og strålte til mor!
Den skal henges opp men intil viderer har jeg lovet at han kan ha den der lett tilgjengelig slik at han kan vise den stolt frem til alle som ønsker å se!
Syns og det var en knall bursdagspresang ikke leker som vi ha sååå mye av!

mandag 18. januar 2010

Nye spisestue stoler og litt av rokokko møblene!

Vi har hatt noen vanlige malte trestoler alla gamle furumøblemang fra bohus. Men jeg har en svakhet for gamle rokko møbler. Jeg var på kivanis eller er det kiwanis? jaja nok om det. Men der sto det 6 stoler og bord til den nette pris av 1500kr! Akkurat hva jeg har ønsket å finne! Kiwanis er drevet av pensjonister og har kun oppe tirsdag og torsdag og de som "jobber" der er noen fantastiske mennesker! Behjelplige med å bære ut og alt på stell!

Det var mørkeblått slitent trekk på stolene men med en møbelstifter og noen lagrede stoff så vips nye stoler på et blunk! De er utrolig lette å trekke om fordi det er bare å lette på puten, den sitter bare løst!
Perfekt for en som elsker å fornye med stoffer!


Kamera har sviktet så det måtte bli et urydda bilde av skjenken. men men.. Det er arvegods som min sambo har fått av en onkel, jeg har planer om å male det men sambo sier tvert nei! hmm får se til sommern:)


Noe av bordet også. ikke akkurat de flotteste bildene men!!!

Mor har vært på shopping!



Jeg lengter såå etter våren og allerede nu har de friske fargene kommet frem her i huset. Var på en lokal bruktsjappe her om dagen og fikk med meg to norges glass. Syns de er så sjarmerende med blandig av glass og sink. Det ble kaffe på det denne gangen.

slik skal hytta se ut når den tid kommer...


dette er fra finn.no og syns det var så enkelt og maritimt inredet!

søndag 17. januar 2010

Da var det natta!


Ha en knall uke folkens!

Gutte rommet!

Har to skjønne fine små på 3år og 3mnd. De skal dele rom etterhvert men nå er et storebror som har det helt alene til mor klarer å slippe babyn ut av sitt værelse! Elsker å bruke gammelt og nytt og har nettopp handlet en "ny" gammel antikk seng til storebror! Vet ikke alder på sengen men den er minst 50år ifølge selger, en gammel tante av meg. Det var et kupp spør du meg og jeg har ikke tenkt å male den, til min samboers store forundring!

Senge teppe er kjøpt i Danmark Ib laursen da store bror var 1år og mor allerede hadde store planer for gutterommet. Danmark har utrolig mye interiør butikker og loppiser, noe som passer mor utmerket!

Bokstavene er kjøpt på nettet men jeg husker ikke hvilken butikk så får ikke tak i samme til Linus! noen som veit om samme sort?


Har så smått å sette frem de skjønne baby tingene til Linus, der han sover hos oss er det så lite at det er lite preg av at det sover en skjønn liten gutt der.  Ruter og hjerter:) Hånd i hånd.

Disse skjønne knaggene er kjøpt på Ikea for en stund tilbake, men har bestemt meg for at de skal henge over hver deres seng, så kan kosen og bamsen henge fint sammen! Ikea er fantasktisk for barn! 

Mitt kjøkken!

Ville vise frem kjøkkenet mitt idag, idag har jeg tid og energi! Det er så mye på plakaten om dagen 4 bursdager, barndåp og planlegging av bryllup!
Kjøkkenet er av Ikea typen Duvbo Gråhvit. Det er blitt tre år gammelt men jeg er fortsatt ikke lei! Vi var så heldige da det ble satt opp for pappa hadde tilfeldigvis plukket med seg en pakke med mdf plater i perlestaff noe som matchet kjøkkenet mitt perfekt! Har en veeldig snill pappa!



Beklager de møke bildene, kamera er noen år for gammelt og et nytt står HØYT på ønskelista.
Alle møblene er loppis funn og noen er tom funnet på søpledynga! Utrolig hva folk kaster! Slagbenken er trukket om et uttallig ganger og er like morro hver gang.


Jeg har vært på salg hos Home&cottage og da måtte de fine blå koppene bli med meg hjem. De har så mye fint at jeg tror jeg dåner bare bladet kommer i posten. Hylla er en Vervepremie fra bokklubben og det har jeg Elsket fra dag en. Litt Greengate må jo også få komme i hus og jeg syns disse skålene en så fine i mønstret.

søndag 10. januar 2010

Håpet om en varm og flott sommer:)




Rosa rosa og atter rosa:) Fant dette stoffet på åhlens denne uken og falt pladask med eneste gang, så da kjøpte jeg liksogodt 4meter så kan mor lage litt sukkersøtt til sommern også:)
Ut med det røde og inn med friske farger da er liksom våren på vei selv om det er 15 minus ute!


mandag 4. januar 2010

Litt nytt til badet!




Har idag hatt med Minsten på shopping tur og skulle ha sko til ola men endte opp med alt mulig annet til huset ååå så morro... Var en tur innom princess og de har fått utrolig mye fint og har siklet på dette lenge og idag mått jeg slå til!
Badet vårt er ca 7 år gammel og var nesten nyoppusset da vi kjøpte huset, men det er en dame på 75 år som har pusset og ogda kan du tenke deg der etter!!! men det er på arbeidslista over ting som skal gjøres:)
Imellom tiden er mor ute å handler stæsj så det ser noe bedre ut:)

søndag 3. januar 2010

Kattene har vært på bolig jakt og finni denne flotte 2mannsboligen




ask for more...

godt nyttår dere:)


hei og godt nyttår dere:) Nå har jeg bestemt meg for å blogge mere og virkelig kose meg mens jeg er hjemme med misntemann på 2mnd:)
Jeg er å kikker mye hos dere andre og får utrolig med inspirasjon av dere.