fredag 26. februar 2010

Friske farger inne mens det laver ned ute!

Inne hos meg nå er det så sommerlig at det er et stort preg av lengsel til sommern! Men må jo si at jeg syns det er kos når mørket senker seg og man kan tenne masse lys og kose seg under teppet! derfor får man jo litt i pose og sekk når man har det litt friskt rundt seg!
Har en forkjærlighet til store blanke gjennomsiktige ting, det er så praktisk og så stil rent!

Denne er en vase eller bruk den til hva du vil fra ikea.

Og samlet med masse lys i gir en flott glans og glitrer i mørket!
Må bare få vist frem mitt nye funn på KID. Butikken som jeg ALDRI går tomhendt hjem fra eller det gjelder igrunn de fleste butikker.. Men men noen laster skal man ha! Ihvertfall det er et krabbeteppe til jenter og ja jeg har to gutter så det ble rett og slett til mor selv! Skal bruke det ute på den lille hvite benken min men nå skal det få være på kjøkkenet!


GOD HELG!

onsdag 24. februar 2010

SOMMER HVOR ER DU?

Jeg er såå klar for NYTT kamera og sommer og sol! Tar derfor med noen flott måkebilder idag:)

Kompis ville også være med:) Han ligger å later seg hele dagen og forventer både kos og mat! Skjønne dyr!

Gutta krutt!


Idag har jeg hivd ut naboen som jeg hadde BEDT på kaffe for å rekke helestajonen med minsten Linus, og da vi kom dit virket helsesøstern LITT overasket over at vi kom og jeg skjønte ingenting for jeg hadde jo akkurat lest på kjøleskapet at vi skulle på time til helsetasjonen den 24.02.10 Kl 1400. Men neiida vi skulle den 24 men denn 24 MARS! det er da måte på å være forut! Heheh men fikk nå veid klumpen  og han har blitt stoor:) 
Ola har forsovidt sluttet med blei men har nå begynt å svømme i dusjen!
Det siste han sa før han la seg ikveld: Mamma er det godtelørdag imorgen? godt er deilig:)

fredag 19. februar 2010

God Helg alle!


Er det ikke skjønt med noen flotte blomster???


Vi har vært en tur på plantasjen idag og der var det masse flott! Handlet inn litt blomster for det pynter så opp! Og noen potter og litt til men er det ikke litt sånn a??? hehe:) Det blir lite god mat og sjokolade på meg for jeg har begynt på en NY livstil! Minus 3 kg allerede så dette går fremover eller nedover.. med kiloene ihvertfall!!
Ha en flott helg!

torsdag 18. februar 2010

Et nytt bilde av kjøkkenet når det er dagslys..

Syns de andre bildene ble så mørke og fikk liksom ikke frem fargen på kjøkkenet... så her er et nytt
Dette er pynt som jeg har limt på flisene under benken.
Og nå som våren er snart på veg så bare måtte jeg ha opp de skjønne fargede kjøkken håndkleene(som jeg forøvrig har sagt til mannen at ikke skal brukes) hehe noe må være til pynt også...

Har Laget egne bilder av stoffer!!!

Jeg er lite flink til å sy men klipp og lim det er gøy! Har laget stoff bilder til soverommet!
Dette bildet var veeldig skjevt men har ikke mer batteri på kamerat så det får duge:)

tirsdag 16. februar 2010

Litt nytt fra stua!

Da vi kjøpte huset for ca 3år siden var det akkurat satt inn ny peis noe vi har hatt meget nytte av i disse kulde vintrene som har vært , Men jeg sliter litt med å finne noe å pynte den med!!! tips? JA TAKK!
Har vært på Home And Cottage igjen.. og fant disse flott putene til en  billig penge! Ruter vettu:)
Å sånn ble det! Har Tenkt på nytt teppe IGJEN... for det har selfølgelig blitt sølt kaffe på! Dette er sikkert det 8 Teppe vi har på 3år... pga søl og mest pga at jeg ønsker noe nytt... uff men dette er fra interiørland og var ikke dyre teppet:) Sambo er helt overhitt så jeg "glemmer" å spørre han når jeg kjøper nytt :)
Hvordan har du det i din stue?

Litt fra gangen som er 1x1 meter!

Vi har en bitte liten gang og jeg ingen skap plass så jeg har kjøpt dørhengere til jakker og en cdhylle fra IKEA som Eldste har fått til sko hylle.. Det er veldig praktisk!Noen gode tpis til å gjøre gangen større???

søndag 14. februar 2010

Natta men først vil jeg anbefalle verdns beste bok ØYA av viktoria Hislop!

Oi litt lite bilde men den måå leses, var igrunn litt trist da jeg hadde lest den ut fordi jeg ønsket at den var dobbel så lang, men fant Hjemkomsten og har startet på den nå så får vi se om den er like god!

Morsdag og jeg har vært kjempe heldig:)

Jeg har fått to buketter idag!!! og begge ROSA! Har en svakhet for rosa i alle nyanser! Denne er fra min flotte snart tilkommende mann!!! Tusen takk min skjønne!

Se såå fiin:)
Disse flotte kom min kjære twillingsøster og hennes samboer med:)
Gleder meg til de blomstrer!

Ny sofa men hvem skal man velge???

Vi har en mørkegrå sofa og jeg er såå lei av den, så det står høyt oppe på ønskelista med en ny sofa! Men det er utrolig vanskelig å velge iforhold til pris og stil, legger ved noen som jeg er litt begeistret for:
Denne er fra hødnebø og finnes i uttallige forskjellige stoffer kunne tenke meg den i en blå nyanse...Med og uten kappe..30.000huff mannen hadde krepert gitt...
Så er det denne fra bohus men har ikke sett stoffutvalget... ikke så ille pris heller men ønsker mer rette armlener
Deenne er helt klart favoritten men også denne i en anelse blått.. denne er fra skeidar. 16.000 pluss minus pga ulike stoffer fra brødrene Anderson
Ektorpen selfølgelig, denne er fristende pga at jeg kan bytte trekk! Det er jo genialt! MEN trekket blir ikke pent når man har vasket det og satt det på igjen!
Liker mere rene linjer på sofaer. Hmm dette er såå vanskelig!
noen gode tips mottas med STOR Takk!

onsdag 10. februar 2010

Lamper i huset!

Det utrolig gøy med ulike lamper og jeg elsker å kunne bytte ut skjermene på bordlampene. Det er jo så lett og morro! Og jeg har finni så mange flotte både billig og dyrt. IKEA har en jeg er helt frelst i nemlig alfild fågel. Den er så fargerik og søt! Men nå er det ruter i ALLE farger som gjelder! Her kommer noen av mine lamper!
De to øverste bildene er fra stuen og den har jeg siklet etter leenge den re kjøpt på ROGN i bamble! VERDENS beste lampebutikk!
Den andre er ikea lampe!
Disse er favoritten foreløpig! Ruter ruter ruter! Blir aldri lei!

tirsdag 9. februar 2010

Før og etter "Ny spisestue"

Dette er den gamle spisestuen som vi hadde! Stolene er fra pasa ( søpplemottak) og bordet er fra en gård i trøndelag som naboen skulle kaste! Bordet er nå lovet bort til min lille søster!
Dette er den nye spisestuen! Den er fra kiwanis. Jeg handlet først stolene men fant fort ut at jeg også ville ha bordet! Jeg har kun skurt det med grønnsåpe og trukket om setetrekkene. Og de trekkene skal jeg trekke om  til alle årstidene, det er så lett, man bare vipper opp stolputen og drar trekket rundt.

Hvilken bukett skal man velge???



Vi skal gifte oss til sommern og jeg ønsker meg en skikkelig fargerik bukett! Det er veldig vanskelig å velge for det er så utrolig mange fine!
Trenger noen gode tips til sider som har et bra utvalg! noen som har peiling?
klem marte

torsdag 4. februar 2010

Min første maileg! eller Guttas sin ehh kremt!

Jeg skulle bare.. alltid bare bare men ja skulle egentlig bare kjøpe en ny babygym til Linus for storebror har vært litt hardhendt med den forrige. Men det er en butikk i porsgrunn som lyser til meg hver gang jeg kjrer forbi og jeg bare måtte inn! Da ble det Min eller Guttas 1 Maileg og selfølgelig litt Greeengate kopper til samlingen!
Han har allerede fått plass i sengen!
Se så skjønn han er! Slapp av lille venn du kommer ikke til å bli boende alene!

GreenGate!!!
Disse passer så inn når våren kommer ute på en hvit benk i hagen! ASK for more!

onsdag 3. februar 2010

Nytt liv i gammel stol!

Dette er farmor`s store stolthet
Dette er farmors store stolthet men hun har reist til himmelen og vi (mine søsken ) har delt på sofagruppen pga ingen av oss har plass til hele salongen! Jeg har den ene stolen og sofaen (står nede) har ikke plass oppe desverre! Og min søster har bordet og den andre stolen. Jeg har ikke hjerte eller tid til å trekke den om så da får det bli en lettere vri!
*Et koselig pledd fra KID, Jeg elsker kid! De har mye fint til en billig penge og nå har de fått interiør ting der også! men nok om detog puten er fra linum. Har en stor lidenskap for alt som er rutete!
Bare måtte vise frem mitt nye yndlingsskjerf!  Flott ikke sant? i litt av bildet ser du den nye veska også gjett fra hvor!