onsdag 28. juli 2010

Interiør interessen er evig

Det rare med ferie er at man er i ordentlig sløve modus, men interessen for å finne nye, spennende skatter er bare evig! Tilogmed når man er på tur med hele familien på et øde sted, som feks Rauland (Ikke misforstå jeg elsker Rauland, men er man fra byen , så er man fra byen) så klarer mor å snike til seg et par turer innom de få, men gode interiørbutikkene som er der, og med et lurt smil om munnen og et svar til mannen om at jeg skal bare kikke litt, og vips så var halvtimen borte, og en sur mann foran og to små sure bak ,mens mor er lykkelig etter dagens kupp! En gang entusiast, alltid entusiast! Men selv om dagen fyker avgårde men besøk her og der, så har jeg fått til noe, har nemmlig finni ut at spraybokser er genialt!

Spraymala dette settet og ble overasket over så bra patina
Lett og gøy var det
Hadde egentlig malt 3 grønne hjerter, men de fikk bli hvite denne gangen
Jeg handla spisestue for noen mnd siden , og har ikke orket å male det, så det fikk en runde  med lakken dem og!
Slik ble det seende ut! Lyst, men ikke hvitt!

Men nu venter jeg lunsj gjester mmm varme rundtsykker i  ovnen!
Ha fortsatt god ferie!

onsdag 14. juli 2010

Sløve sommer dager...

Vi har ikke ferie ennå, men jeg og ungene har noen late dager i hagen. Idag har vi hatt besøk av venner og familie og kost oss masse på hverandaen! Hva gjør dere om dagen? Jeg er super sløv ang innlegg om dagen, men kan liksom ikke sitte ved pcen med to unger og masse besøk...Her er litt fra vår dag!
Hvordan har din vært?
Vi koser oss i ferien gjør vi ikke?!

Mmmm

Skjønne pioner får pryde mitt kj.bord..

Fortsatt Flott uke

torsdag 8. juli 2010

Elendig bakermester

Jeg kan ikke bake! Det er egentlig litt flaut å si, men det er helt sant! Og det er ikke viljen det står på, det er bare det at jeg får det bare ikke til. Så ja, jeg er en av de som elsker disse flotte ferdig posene, der man bare ha i litt vann og smør. Det dette innlegget handler om, er igrunn det at jeg forleden dag skulle være snill og bake muffins for familien til mannen, men det  skulle ikke være lett, muffins liksom.. hvem klarer ikke det a?!? Jo det er meg det! Etter tredje røra og de fortsatt smakte rart, og var helt innsunkne( bilde kommer) Så da ble det å forlate kjøkkenet og løpe nedover alle bakkene med minsten i vogna, og kapre nærmeste ferdigpose for så løpe opp igjen, og faktisk få til noe så vanskelig som det å bake muffins! Ang dette med ferdigpose, så kjøpte jeg den som heter gulrotkake i langpanne og lagde muffins med smørkrem!
Og det falt i meget god jord! 
Så til alle ferdigpose bakere; Det er ingen skam med kjøbekage!
Det begynner bra...
Alt er tilrettelagt...
Men der gikk det rett vest...
De var steinharde og jeg var mildt sagt litt frustrert..
Kjøbekage!
Greit det var kjøøpe kage, men smørkremen er hjemmelaga!

Men  øvelse gjør mester! Eller???

Vel jeg har trua!
klem

tirsdag 6. juli 2010

Barnefri...

Jeg har vært så heldig at Mannen tok med seg kidsa på tur idag! En hel time! Og da måtte jo mor benytte sjangsen med litt nyinnkjøp, og det ble mest til kjøkken, og litt planter til hagen! Jeg elsker å gå sånn helt for meg selv bare en liten time er nok til masse lykke for meg! Her resultatet!
Før: som dere ser er det ""litt" mere rosa!


Etter: Er litt mer på den blå bølgen...


Begge putene er fra Home&cottage!

Denne var på halv pris, og jeg bare måtte ha den! Finnes i tre str, denne er den største.

Hadde egentlig plantet stemor i alle pottene mine, men de var retten og sletten blitt overvokst og stygge.
 Da ble disse flott med meg hjem!

Ha ei flott uke!