torsdag 30. desember 2010

NyblomOKollen i love u!


Elsker disse dukene fra nyblomokollen fordi de har så vårlige fornemmelser over seg. Jeg har vært super heldig og fant 8 duker til hele 70% avslag!
Her er en i blå nyanser og... Sommer sommer kom til  meg...
Men først Godt nyttår til alle!!!!

mandag 27. desember 2010

Mariken`s Jul og Aspegren kopper

Jeg har en søster som er like hvis ikke mer interiør intressert som meg, og jeg ville dele hennes jule hjem med dere!
 Nydelig dekorasjon i vinduet


Dette er jul, snop i alle skåler rundt om i hjemmet

Aspegren kopper, er de ikke flotte? Fra vårt flotte naboland Danmark, de er ganske "nye" tror jeg, har ikke sett dem før.. mange flotte farger

Mine to favoritt farger...

Noen som kjenner til disse? og om det
er mer i kolleksjonen??

Fortsatt god jul, snart ut å handle inn kalkun og nyte roen,snart er vi i 2011
herrelussan som tiden flyr!

mandag 20. desember 2010

Verdens fineste julegave

Verdens stolteste mor idag, er det rart?


Jeg og mannen har fått verdens fineste julegave! En julegave som man ikke kan tenke seg til og som er så naturlig vakker og fantastisk!

Måtte bare ha med den flotte buketten jeg fikk av gode venner på kaffe ikveld. Gode venner er alltid morro å få besøk av, spesielt når man kan servere litt julekaker så det blir mindre til julefasongen min...
Snaaart Jul... kos dere vider med forberedelsene!

mandag 13. desember 2010

Jul og ny kroppsfasong...

Er Ferdig med  alle julegavene!!! Mannen har allerede fått sin og var super duper fornøyd.
Det føles deilig å være ferdig i god tid, men samtidig går jeg jo bare rundt i alle butikker, og handler masse ting jeg har lyst på, men som jeg ikke trenger!
Aldri så galt at det ikke er godt for noe!
Men når det gjelder å være flink og ikke overspise goderier og alskens småkaker hele dagen det har visst gått rett vest kjenner jeg på busksene... flere som har det slik? eller er dere av dem som er super standhaftige, og er ute å løper en time etter juleribba er inntatt?


Har kjøpt trøder og hyssinger til pakkene på panduro, så mye fint å pynte pakkene med...


Noe sunt innimellom...
Røde hjerter hører julen til...
Lykke til med vekten og kosen:)

torsdag 9. desember 2010

Legenden om Jule Lyset


Det var en gang for lenge siden, en gammel skomaker og kona hans som bodde i Østerrike. Selv om de var veldig fattige delte de alltid det lille de hadde med andre. Hver aften satte de et lite lys i vinduet i den lille stua si, som et tegn på gjestfrihet for alle veifarende som måtte trenge ly for natten. 
Gjennom årene ble den lille landsbyen deres plaget av krig og hungersnød. Men som om en ukjent kraft vernet dem, led skomakeren og kona hans mindre enn de andre i landsbyen.

 
Så en julekveld samlet landsbyboerene seg for å diskutere de vanskelige forholdene de levde under. "Det er noe spesielt med skomakeren og kona hans", sa en. "De slipper alltid unna ulykkene våre. Hva er det de gjør annerledes enn oss andre ? "La oss sette lys i vinduene våre. Kanskje det er det som verner dem fra alt det vonde", sa en annen.

Den natten var den tent lys i vinduet i alle hjem, og så - før solen sto opp, kom en budbringer med store nyheter til landsbyen ; Det var fred ! Da takket landsbyboerene Gud for å ha gitt dem fred, og sverget at de alltid skulle sette lys i vinduet på julaften.

Og denne nydelige skikken spredte seg ut over verden. Og hver julaften lyses verden opp av millioner av lys med sitt budskap om kjærlighet, glede og fred.
 En herlig historie...

Mitt vinter lys, der jeg bor....
Blå himmel og 12 minus. Så klart og så kaldt... Vakkert


 Her er litt av hvordan lyset er ute hos oss om dagen!
Nydelig!



Magisk! Dette er utover Eidangerfjorden.
Ha en fortsatt flott førjulstid!