fredag 15. april 2011

Vårt nye hjem....

Her i huset er vi i full flyttesjau til 2etg i huset. vi har en lelighet på 60kvm som vi skal bo i, til vi er ferdig med oppussningen nede. Jeg gru gleder meg litt, men nå har vi malt ferdig og den er innflyttingsklar idag. Helgen her går med til jobb og flytting. Iogmed at den er så mye mindre så må jeg være flink og velge kun det nødvendigste og da tar man jo selfølgelig kun med seg det peneste!

 Det nye skiltet passet best oppe...
 Pilpotter til 10kr stk!
 To nye liftgardiner måtte til...
 Badet er det eneste som er helt nytt...

 Retrokjøkken er in...

Stuen skimtes i enden... kommer flere bilder når vi har flyttet inn...
Fra topp til bånn... trim for mor med skittentøyet...
Ha en god påske alle sammen!!!!

torsdag 14. april 2011

Nymalte utemøbler!


Har fått en nydelig matt malig av en av søstrene mine og valgte å bytte ut hvitt med matt blått... Litt gøy at den er matt, får en annen effekt liksom...
Beklager at det er litt stille på bloggen om dagen, men vi driver å pusser opp 2 etg for å bo der til vi har tatt stuen, byttet vinduer og kledning nede.
Men skal snart vise dere vårt andre hjem for sommern...kun 60kvm for 4 stk... kan bli spennende kjenner jeg...

tirsdag 5. april 2011

Nytt skilt fra bruka!

Jeg var i byen en tur for å bytte noen GG kopper jeg har fått til min bursdag... Men da dette skiltet dukket opp måtte jeg bare ha det.. Kjenner jeg er veldig på den enkle, klare stilen om dagen, og Bruka er akkurat slik jeg liker det...
De hadde selfølgelig  ikke flere igjen av den nye herlige blå serien, så det ble disse glade tre!
Den gule er jo knall tøff til påske, men det liksom nok med en gul. Jeg liker å ha litt forskjellige for da kan man mixe litt selv...Ha en knall uke!!!