mandag 12. april 2010

Gjenbruk handler ikke bare om lopper..

Jeg er myye på bruktmarkeder og jeg elsker å finne ting med sjel og som har et skjult potensiale, men Da jeg kikker meg rundt i mitt eget hjem så er jeg blitt litt opptatt av å lete litt i ALT en egentlig har for så å bruke det og Omigjen! Sånn som duker som blir til puter og gamle sengetøy til duker osv... Og faktisk bruke det en har og IKKE kjøpe noe nytt! Hmm det var dagens preken gitt hahah jeg håper jeg kan klare å leve "litt" etter den da.. Veit ihvertfall at mannen kommer til å bli gla :) 
Derfor har jeg valgt å ikke kjøpe nye uteputer og heller bruke de jeg har inne til Utebruk!
Her er putene inne gjør sin nytte i sofaen



Å her gjør de nytten sin ute! Nesten penere ute enn inne! ALT er fint i solen!

Jeg elsker når jeg kan liksom være litt sånn økonomisk Og grunnen til at jeg elsker det er vel det at jeg er veeldig svak for shopping.. Får nesten panikk hvis jeg kjører forbi et 50% salg skilt i en av favoritt butikkene ,og spesielt når jeg liksom skal være "flink "  Uff at det skal være sånn.. Ikke store laster, men store nok!


Jeg må vise frem nok et av mine "gamle funn" som jeg fant i krydderskapet, eller dvs Det er en krukke som jeg alltid har syns vært så stygg, og det er noe fra mannens side.. Men så har jeg som en stoor kaffeelsker, fått det for meg at for å se forskjell på vanlig kaffe og presskannekaffen, så må jeg ha to ulike glass, og da kom jeg frem med at jeg skulle jo ikke kjøpe noe nytt, men bruke det jeg har.. Enn så lenge...
Den nye katalogen til Prinsess har kommet , og Kid har 40% på alt! Haha ja er fornøyd!

Klem!

6 kommentarer:

 1. Så koselig!!!! Kanskje interiør blir ditt nye yrke storesøss? ;P

  SvarSlett
 2. Ja man glemmer ofte hva som gjemmer seg i skuffer og skap:)) Mye kan jo få nytt liv med litt maling og fantasi:))

  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg:)

  SvarSlett
 3. Det er faktisk smart å begrense seg litt innimellom... Og heller unne seg de tingene man virkelig vil ha! For det må man jo gjøre en sjelden gang ihvertfall;-)

  SvarSlett
 4. Huff da. Nå skrev jeg det lange innlegget, så ble det borte da jeg skulle legge den inn...

  Men i korte trekk var det at jeg liker tankegangen din. Bruk og kast gir et stort ressursbruk. Men på Ikea er det så billig at en lett faller i kjøpemodus selv om man ikke trenger noe.

  Klem

  SvarSlett
 5. Enig med deg, det er fort gjort å bli fristet ☺ Lurt å flytte litt rundt på puter og tingtang da får man forandring ved å bruke det man har. Det tørkes aldri støv her i huset uten at det flyttes litt på pynt og stæsj. Klem fra fru Strøm

  SvarSlett
 6. Heisann!
  Kjekt å titte innom bloggen din! Det er lurt å flytte litt rundt på ting, jeg har hatt kjøpestopp og det har virkelig fått meg til å se på ting og tang med nye øyne. Tingene bakerst boden har fått komme frem igjen, og noen av dem har fått en liten oppgradering.
  Den boksen du hadde knekkebrødene i var kjempesøt, og oppskriften skal jeg prøve meg på i helgen!
  Legger meg til som følger jeg;-)

  SvarSlett