søndag 30. mai 2010

Award! Til meg!


Jeg er super duper fornøyd og har fått en flott award av dama med bloggen http://renate-hverdagsliv.blogspot.com/. Det er en flott blogg! Jeg har fått award, Jeg som har bloggtørke!! Det er uansett knall gøøy! Med awarden Følger det at jeg må fortelle 7 ting om meg selv og gi den videre til 7 stk..

7 ting om meg:
Jeg elsker sommerblomster
Er veldig oppatt av barna mine
Er et oppriktig surrehode
Elsker å få ferdig middag av min snart kommende mann!
Jeg slanker meg og har 10kg igjen på målet!
Drømmer om en ferdig sveiteservilla selv om vi pusser opp for harde livet her...
Jeg har en drøm om å bli sykepleier eller eiendoms megler!

 Så ønker jeg å gi awarden videre til disse flotte Bloggene!

God søndag videre!

3 kommentarer:

 1. Grattis med award og tusen takk for at du sender den videre til meg!! Det ble jeg veldig glad for!! Jeg fikk den her om dagen også, det er så morsomt å bli satt pris på på denne måten ;)) Også gøy å lese litt mer om deg, føler at vi blir bedre kjent da ;) Ha en herlig kveld og fin ny uke ♥♥♥ Klem fra Gry

  SvarSlett
 2. Gratulerer med Award. Og utruleg kosleg av deg at du vil dele den med meg!:) Moro å bli tenkt på:)Og morsomt å lese litt meir om deg;)
  Håper du har ein nydeleg kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Kjekt du la igjen spor! Elias er trygt og sunt - og de små båtene var fine å "potle" med... Og fint for dem begge å leke med. Du kan glede deg til det - når de enda mer kan finne leken sammen. Det er så koselig og fint!! Nå er minsten her 2 og størsten 5...og de koser seg i lek (men...er uenige også..)

  SvarSlett