torsdag 8. juli 2010

Elendig bakermester

Jeg kan ikke bake! Det er egentlig litt flaut å si, men det er helt sant! Og det er ikke viljen det står på, det er bare det at jeg får det bare ikke til. Så ja, jeg er en av de som elsker disse flotte ferdig posene, der man bare ha i litt vann og smør. Det dette innlegget handler om, er igrunn det at jeg forleden dag skulle være snill og bake muffins for familien til mannen, men det  skulle ikke være lett, muffins liksom.. hvem klarer ikke det a?!? Jo det er meg det! Etter tredje røra og de fortsatt smakte rart, og var helt innsunkne( bilde kommer) Så da ble det å forlate kjøkkenet og løpe nedover alle bakkene med minsten i vogna, og kapre nærmeste ferdigpose for så løpe opp igjen, og faktisk få til noe så vanskelig som det å bake muffins! Ang dette med ferdigpose, så kjøpte jeg den som heter gulrotkake i langpanne og lagde muffins med smørkrem!
Og det falt i meget god jord! 
Så til alle ferdigpose bakere; Det er ingen skam med kjøbekage!
Det begynner bra...
Alt er tilrettelagt...
Men der gikk det rett vest...
De var steinharde og jeg var mildt sagt litt frustrert..
Kjøbekage!
Greit det var kjøøpe kage, men smørkremen er hjemmelaga!

Men  øvelse gjør mester! Eller???

Vel jeg har trua!
klem

8 kommentarer:

 1. Hehehee...sånne kaker har eg laga masse av!!;) Eg var heilt elendig å bake. Men eg prøvde og prøvde, stakkars mannen som måtte prøvesmake;) Men no har det løsna liksom..så øvelse gjer mester ja;) Så mange flotte muffinsformer du har!:)
  Ha ein flott kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Takk for hyggelig hilsen:)

  Jeg skjønner ikke helt hva du gjør galt. Riktig mengde bakepulver? Ikke for mye i formen?

  Mitt råd til deg er å fortsette å prøve deg fram, og i stedet for å finne uprøvde oppskrifter på nettet så får du oppskrifter av noen du kjenner og som man vet er god. Det pleier i alle fall jeg ha mye mer hell med enn å teste ut noe nytt:)

  Men de kjøpeposene er knallgode uansett!

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 3. Heihei!!!

  Ikke for å være ekkel, men jeg er en av de som aldri klarer å få en kake mislykket.. Jeg er ikke spesielt nøye med mål eller noe, ender ofte opp med å slumpe eller gjøre endringer jeg SYNS trengs.. Og bakeverkene blir bra! Rart at det skal funke for noen og ikke for andre!!
  Eneste jeg sikkert er mer pirkete enn de fleste er at jeg pisker alt for hånd, forbanner meg selv hver gang det er snakk om krem eller stive eggeplommer - angrer når armen verker, men resultatet blir jo bra!!!

  Også må du alltid huske å bake med kjærlighet!!! hihi! Klemmer

  SvarSlett
 4. Hehe... kjenner meg litt igjen her :) jeg er heller ingen baker... og har gjort utrolig mye rart på kjøkkenet! men hvis jeg får være alene og pusle så har jeg fått det til - i alle fall så går det bedre nå :)) jeg baker desverre ikke så ofte, men når jeg gjør det er det begge deler, baking fra bunn - og bruker noen ganger ferdige poser... veldig kjekt :) Ønsker deg en superflott fredag og helg, klem fra Mette

  SvarSlett
 5. Haha fantastisk! Gleder meg til å smake :)

  SvarSlett
 6. Godt å høre at det ikke bare er meg :) Man får bare fortsette å øve tror jeg ;)
  -synnøve-

  SvarSlett
 7. he he... Herlig innlegg! Kjenner meg igjen jeg også, det er ikke alltid det blir slik som man har tenkt... Jeg liker godt kjøpeposene fra Toro ;) Ha en fin sommer, nyt dagene! Klem Gry

  SvarSlett
 8. Hei igjen og takk for koselig hilsen hos meg ♥ Og takk for boktips! Jeg har lest Drømmehjertet og jeg synes den var NYDELIG!! God natt, sov godt og drøm søtt ♥♥ Klem Gry

  SvarSlett