mandag 9. august 2010

Nå kom varmen

Vi har hatt noen flotte ferie uker og spesielt den siste i Lillesand med knall vær hver dag! Jeg har storkost meg og Lillesand er et mekka for interiør intreserte! Det bugner av flotte og vedlikeholdte gamle sørlandske hus! Med sine flotte vinduer og dører, og for ikke å glemme de flotte utsmykningene.
 Det er et eventyr å gå rundt i små gater og kikke. Men nu har jammen meg varmen kommet! For vår del er ferien over og nå begynner trening og noe mindre doser  av sukker og søtt! Godt med sommer, men er ikke lei meg for høsten heller!

Denne var helt klart en god nr 1 sammen med den ene grå! Flotte og nostalgiske er de ihvertfall!

God kveld videre!
Klemmer

4 kommentarer:

 1. Hei.

  Jeg er enig med deg ang dør-rangeringen. Men flotte og nostalgiske alle sammen.

  Du trenger ikke DEN bakemaskinen for å lage kaker ala mine. Jeg har bare en vanlig miksmaster. Orker ikke de gedigne maskinene som tar alllltfor mye plass i skapet.

  Lykke til.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 2. Så mange flotte dører!:) Kosleg å gå å kikke på koslege hus:)
  Og kor flott resultat det vart av sprayinga di under her! Artig og lettvint å spraye store ting:) Kjøkkenstolane mine er spraya med kvitt..enkelt og fint:)
  Ha ein flott kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Så herlig! Bra dere har kost dere. Sees imorgen snuppa!

  SvarSlett
 4. Så gøy å sjå at det ikkje berre er eg som tek slike bilete:-) Flott utval!Og bra ferien har vore god.Og jau, blomen kjem seg nok...prøver alle gode råd.
  Ha riktig fine heime-dagar framover no då:-)

  SvarSlett