onsdag 25. august 2010

På besøk...

Jeg har ei venninne som har det utrolig koselig og pent rundt seg, og i anledning til et kaffeslaberas, spurte jeg om lov til å blogge om hjemmet hennes. Hun sa ja, og det var ok hvis hun fikk se bildene først. Hun har akkurat blitt bitt av Green Gate basillen og jeg var den heldig som fikk komme å drikke kaffe av de flotte lattekoppene:) Tusen takk Hilde!

De har fått til en Nydelig uteplass og blomster er virkelig noe hun kan... Tips mottas med takk hilde!
Hennes nymalte skap med skjønne Green Gate...
Hilde tenner myye lys, og har et lager jeg sjelden har sett før...
Her er det ingen ting tilfeldig!
Elsker slike skjønne små...
Oskar er den nye lille vennen de har fått og stillte gledelig opp for forografen!
Klem

tirsdag 24. august 2010

Kjøkkenet!

Idag har jeg ryddet og vasket ned  kjøkkenet, og jeg er litt sånn lei av alt det beige! Har lyst på litt farger igjen og tenkte å få litt frisker gardiner og puter, men hvilke farger syns dere? Vi trenger også et nyttt kjøkkenbord, det vi har er litt lite til å spise på for 4 personer! Jeg har trålet litt igjennom ikeas sider, og finni et bord som heter "jokk mokk"! Lite, men akkurat passe til vårt kjøkken! Har pratet litt med mannen om det og han var jammen meg enig at det var et godt kjøp:)

Kjøkkenet er fra Ikea og heter duvbo gråhvit


























Ha en fortsatt flott uke:)

søndag 22. august 2010

Høst Pøst!

Vi er så heldige å ha hytte på fjellet som vi bruker titt og ofte. Men det har allerede begynt å blir høstfarger på fjellet! Er det ikke litt tidelig? Det er kommet rognebær tilogmed! Misforstå meg riktig her, jeg Elsker høsten og alt det fine fargerike det medfører, men det var da  altfor tidelig!  Men det rare er at der oppe i  fjellet så spirerer og gror blomstene som bare det ennå, men her nede så er jo nesten alt jeg har av blomster visnet! Vi har hatt ei knall helg! Hvordan har din vært?!

Hytta i fin været

Idyll

Fruen på gården har plantet disse, men ingen av oss veit hva de heter?? Anyone???
De er visst meget hardføre.

Derfor kan ikke sommern være over ennå.. se så fine

Ripssaft er vel noe av det beste mmm
Men over til noe annet.. Jeg sto og bladde i et blad jeg ikke har sett før, "gamle hus og hager" er det noen som har lest det? hvordan er det??

God uke!

onsdag 18. august 2010

Bruka skåler!

Jeg har alltid hatt sans for Bruka sine ting. De er så enkle og klassiske i sitt utseende. De har vært i maange år og jeg blir liksom ikke lei stilen! Det eneste er at Bruka sine saker og ting ikke akkurat er billig, så derfor unner jeg meg bare litt og litt av det, men i sommer så sirkla jeg  inn og ut av en skjønn butikk på sørlandet og to stykker ble med meg hjem! Jippi!



De er bare så skjønne, og kan brukes til alt!
Bruka står høyt på ønskelisten til bursdag og jul:)
Klem

mandag 16. august 2010

Ruter og striper

Jeg skulle bare en liten tur til byen idag, for å se etter nye gummistøvler til størstemann, Men så var det salg hos en butikk som heter Ka, og ja det er meget dyrt der og man må Aldri gå inn der uten å se et salgsskilt i vinduet! Det er en Fantastisk butikk! De har tonnevis med flotte og ekslusive stoffer og de har en hel etage full av møbler til inspirasjon og besvær! Damen som jobbet der var så ivrig at hun ville selge meg en hvit Gustaviansk spise stue med skjenk, til den nette sum av 15000, men da måtte jeg si ifra idag! Haha Mannen hadde klikket! Men vel hjem kom jeg med 3 nye stoffer i posen...



Tre Ulike stoffer!

Holder på å trekke om stolene, Jeg har ikke fått festet skikkelig ennå så det er litt "boblete" fortsatt!


Nytt trekk til benken på kjøkkenet:)



Dette ligger foreløpig på bordet men skal nok sy puter av det:)

God kveld og natta!

søndag 15. august 2010

Loppis en HEL dag!

Jeg er superheldig, og bor i en bitteliten by som har loppesalg en hel dag i hele byen:) Alle som vil er med, og selger det de vil bli kvitt. Og så mye gamle mennesker som er med, og de har skatter som de ikke vet er skatter engang! Dette er et flott tiltak, og er jo også meget bra for miljøet vårt! Og jeg får dessuten være i loppehimmelen en hel dag:) Her er litt av hva jeg fikk med meg hjem..

To skjermer og en  lampefot til feiende 40kr!
Den ene skal få stå i gangen foreløpig, og den andre må få lampefot først! Vi skal egentlig har de på nattbordene, når vi flytter opp!
Elsker Ruter!

Og norgesglass,selfølgelig.. Men to av de er til min tvillingsøster! Hun skal bruke de som lamper!


Fant to små til meg selv og de er bare så flotte i augustmørket:) Skal brukers til syltetøy videre:)

Jeg bare måtte ha disse to boksene, Tenk så koselig å ha kaker i dem til jul!

Fikk litt mere med meg men må jo slutte av et sted, så ikke dere tror jeg er helt shopoholik!

Ha en knall uke:)













tirsdag 10. august 2010

Oppvask i kjellern

Vi har en stor kjeller. Og med det menes at det er egentlig ikke noen rom som er til å sove i , men den er utrolig praktisk og vi har mange gode muligheter der nede. Den er på hele 100kvm, og vi skal arbeide oss ned dit... en vakker dag...når jeg har fått telefon fra hamar:) Men idag så har jeg ryddet og fikset og fant ut at jeg ville prøve å gjøre det litt koselig der nede, og her er resultatet:)

Fant en gammel knaggrekke

Lyslykt fra ikea

Stjernene er gamle husker ikke hvor de er ifra...

Det er jo gøy å pynte litt hele veien... Nå gjenstår bare litt på vaskerommet..
Men det gøyeste med dette, var faktisk at jeg ikke brukte et øre:) Utrolig hva man har liggende...

Klemmer


mandag 9. august 2010

Nå kom varmen

Vi har hatt noen flotte ferie uker og spesielt den siste i Lillesand med knall vær hver dag! Jeg har storkost meg og Lillesand er et mekka for interiør intreserte! Det bugner av flotte og vedlikeholdte gamle sørlandske hus! Med sine flotte vinduer og dører, og for ikke å glemme de flotte utsmykningene.
 Det er et eventyr å gå rundt i små gater og kikke. Men nu har jammen meg varmen kommet! For vår del er ferien over og nå begynner trening og noe mindre doser  av sukker og søtt! Godt med sommer, men er ikke lei meg for høsten heller!





Denne var helt klart en god nr 1 sammen med den ene grå! Flotte og nostalgiske er de ihvertfall!

God kveld videre!
Klemmer