tirsdag 22. februar 2011

Glass kunst..

Gallerier fulle av glasskunst er noe av det gøyeste jeg vet å kikke på. Jeg elsker det faktum, at i et hvitt rom, så er en fargerik glassting nok. Jeg syns glasskunst er noe som passer i alle type hjem, det er liksom så pent at det forblir lekkert hos de fleste.

Alle slags fasonger...
Liker du glasskunst? hva har du?
Klem

11 kommentarer:

 1. Hva med et glassblåse kurs slik at vi kanskje får muligheten til å lage noe selv.......DET HADDE VÆRT GØY:):=) -tause-

  SvarSlett
 2. Jupp tausi! Det hadde vært midt i blinken:) Veit du om noe???

  SvarSlett
 3. Glasskunst er bare helt utrolig.. jeg er blitt mer og mer glad i glass kunst.. Noe særegent og spesielt..

  Herlig blogg du har, har vært her inne en liten stund nå :-)

  Jeg og liker eik bedre og bedre, kansje vi beg og bli gamle.. hi hi...

  Følger med deg :-))

  Klem Birte

  SvarSlett
 4. Hei.

  Jeg kjøpte bare puter, men de hadde sengeteppe også. Det kostet 499,- på Princess. Putene kostet kun 99,-. Jeg var heldig og fikk de 2 siste.

  Glasskunst kan være fint det, men jeg er ikke så veldig begeistret for det selv. Har et par skåler som jeg bruker i ny og ne.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 5. Ååå -den med rosa prikker va bare kjempekule!!!
  Har ikkje så altfor møje glasskunst. Nogen vaser - og nogen "pynteting"...
  Men dette va noge heilt aent enn eg har sjøl.

  SvarSlett
 6. Kjempe fine....en del glasskunst her også
  Fin dag ønskes deg
  Klem

  SvarSlett
 7. Nydelig med glass. Jeg har noen småting til å henge i vinduene- og noe jeg har fått- har ikke kjøpt så mye selv. Stolen er god å sitte i synes jeg da, men er jo ikke sikkert alle er enig i det da;)

  SvarSlett
 8. Eg er litt småforelska i gamle, tynne glas som berre har bittelitt farge i seg...for eksempel lys grønblå eller brunrosa... Mmm - delikat! Men det er kanskje ikkje akkurat glaskunst... Trur faktisk ikkje eg har noko av den sorten! :)

  Kjekt at du likar bloggen min og dialekta mi! Men det er jo ikkje akkurat dialekt, da...eg snakkar ikkje heilt slik. Skriv nynorsk, fordi det er eit vakkert skriftspråk og fordi det er ein del av identiteten min. :)

  Ha ei deilig, deilig helg (snart)! ;)
  Klem

  SvarSlett
 9. Jeg elsker sånne glass! Mamma har sikkert 50 ulike glass i skapet sitt. Når jeg får glasskap skal jeg garantert begynne å samle selv!
  Håper du får en fin helg!
  Klem fra Sophie Mari

  SvarSlett
 10. Hei og hopp. Jeg har 2 stk Kosta Boda atoll lyslykt til t-lys. En i lysblå og en i mørkblå. Hvis du er samler, så selger jeg mine for en grei sum :) hilsen Eileen

  SvarSlett
 11. likte bloggen din :) har hørt om glassfusing der man smeler glassbiter på glassfat, og gravering på glass. Har prøvd å lete meg fram til kurs i gravering på glass men har ikke funnet noe om det.

  SvarSlett