onsdag 30. mars 2011

Har du pyntet til påske?

Her i huset er det egentlig minimalt med påskepynting, noe som skyldes at vi som regel er på hytta i påska, og der blir det virkelig pyntet! På hytta er det bare gammel og herlig påskepynt og hytta ser nesten ut som en gammel barnehage i påsken! Og vi liker det! Men vi må jo ha litt hjemme og da, liker så godt de friske livatte fargene og at de lyser opp heimen!
Hva har du pyntet med?
Ha en knall dag!

7 kommentarer:

 1. har ikke begynt å pynte til påske ennå!
  vet ikke hvordan jeg ska pynte ennå...:)

  en award og utfrodring ligger til deg inne hos meg!
  klem ellemell

  SvarSlett
 2. jeg har ikke pyntet enda, men planlegger i hodet og leter etter inspirasjon på nettet. Den haren var jo så skjønn og herlige farger på eggene!!:)

  SvarSlett
 3. Så koselig med litt påskepynt:) Jeg har startet med påskeliljer både inne og ute, også har jeg satt frem en liten kylling, litt flere småkyllinger i noen grener og to kaniner. Og idag har jeg plukket kvister til å henge egg i.

  Har ikke kjempemasse pynt, men det er jo koselig med litt da. Jeg hadde nok vært mer ivrig hvis det ikke hadde vært for at påsken er så sent i år.

  klem Jennifer

  SvarSlett
 4. Hei og takk for koselig hilsen:)
  Skal bli kjekt å følge deg videre!

  Teppet er fra Riviera og det kan brukes på begge sider, hvitt på den andre.. Skal nevnes at living har omtrent identisk uten hvitt på "baksiden" til en tredjedel av prisen:)

  Klem Tonje

  SvarSlett
 5. Så søtt da! ;) Jeg har ikke pyntet ennå, men blir inspirert her inne til å finne frem litt snart ;)) Pynter ikke så mye, men noen egg og kyllinger må til. Og kanskje en påskehare? Din er søt! Nyt snart helg kjære deg ;)) klemmer fra Gry <3

  SvarSlett
 6. Påskepynten, det lille som er, får vente til Palmelørdag.....

  Ønsker deg en flott fredag!

  klem :O)

  SvarSlett
 7. Så supersøt fyt du har i headeren din! For en personlighet! Hi, hi!

  Har laget et eget innlegg med gul påskeinspirasjon. :)

  Ønsker deg en glad tirsdag!

  Klem,
  AW

  SvarSlett