torsdag 12. april 2012

HVITT!

Hvitt på hvitt er liksom noe jeg aldri blir lei av, men har lyst på litt mer svarte detaljer for å bryte av litt! Er litt sånn at jeg kunne tenke meg litt mer svarte møbler og har tenkt å male kjøkkenbordet mitt svart...er det noen som har erfaringer??? Syns liksom vi er litt over at alt skal være hvitt i møbler... eller???
Nå er det snart jobb ha en knall uke videre!!!

4 kommentarer:

 1. Kjøp billig metervare i sort stoff. Har du ikke en ektorp sofa, kan du stifte det på sofaen. Det funker fint. Dessuten er det lett å fjerne og bytte.

  Maling er heller ikke noe problem. Hvitt blir i grunnen like fort møkkete som sort. :)

  SvarSlett
 2. Jeg ble lei alt det hvite selv. Til tross for at jeg er hakket mer fargerik og retro enn deg, er det godt med variasjon. Jeg har sort ektorp trekk nå, og det blir ikke halvparten så fort møkkete som det hvite. :) Den puffen jeg fikk av svigemor valgte jeg også sort. Herlig og tøft.

  Hils trollungene mine.

  Forresten, nå kan du lese innlegg på bloggen min, på samme måte som deg. Du trykker f.eks bare på januar 2012, så kommer alle innleggene med bilder nedover, i stedet for å gå innom vært enkelt slik som før!

  SvarSlett
 3. Fine bilder!

  Ja, jeg liker også å bryte av litt fra det hvite. Svart bord er fint synes jeg, har sett mange i bladene som har gjort det. Vi har mørke skinnstoler til og da synes jeg det blir for mørkt, men hadde jeg hatt andre stoler hadde jeg gjerne gjort det. Lykke til! Og god helg :) Klem Gry

  SvarSlett
 4. Er fint med litt kontraster
  Ta en titt inne hos meg... overraskels
  Ha en fin søndag
  klem

  SvarSlett