fredag 9. april 2010

Sykesøster for en stakkars venn & litt fra hagen!

Jeg har en venninne som har operert forten sin, og hopper rundt på krykker for tiden. Jeg syns det var så ille at hu skulle sitte alene hjemme å sole seg, da kunne hun like godt sitte hos meg!


Her har hun fått serverft kaffe og avisa, mens jeg baker knekkebrød! Uff det ser vondt og Klumpete ut!

Jeg har vært super tidelig ute i år og allerede planta stemorsblomster i de fleste krukker og kasser jeg har!  Kos med hage!
Jeg elsker stemor for de holder seg lenge og helst de blå, for jeg syns de er finest inntil husfargen. Det er "litt" å gjøre igjen på huset, men heldigvis er skraping og maling ferdig! Bare litt små pirk igjen! Men snart skal vi bytte vinduene!  
Imens pynet mor opp med blomster!

Helgen skal brukes i hagen med mann og barn! Mannen fyller år imorgen og meg og gutta skal bake noe godt til mennen:) Eplemuffins mmm... Han elsker eplekake, men jeg er superdårlig på kakebaking og gjør det enklere med muffins!

Ha en Knall Helg!

2 kommentarer:

  1. Så heldig for venninnen din at hun har deg oppi all elendigheten ☺ ☺ Herlig å se vårlige bilder med sol, kos og stemor på verandaen. Ønsker deg en god helg, hilsen fru Strøm ♥ ♥

    SvarSlett
  2. Du er jammen snill som passer på gode venner! Så nydelige blomster og krukker. Jeg har også planta maaasse stemorsblomster i alt jeg eier av krukker :) Nydelig blomst og den eneste jeg får til å leve lenge :P
    God helg!
    Klem fra Sophie Mari

    SvarSlett