torsdag 2. september 2010

Litt nytt til kjøkkenet

Vi har vært i sverige, nærmere bestemt strømstad og der er det noen interiørbutikker som jeg ikke klarer å gå forbi. Den ene har jo nesten alt i Bruka og jeg elsker jo det. Så du kan jo tro at jeg kom tomhendt ut ifra den butikken *ler*
Nye knagger, hadde en i rosa også men den gikk i stykker... Mor var litt vel ivrig da hun skulle sette dem opp... Hadde ikke tid til å vente på at mannen hadde ladet drillen!
Ny hjerteskål. De har den i hvit porselen også... Står på ønskelista...
To nye kjøkken håndkleder ble også med heimatt.. Bruker mye kjøkkenhåndkler som både pynt og til duker. Favoritt gjenstanden min måtte også få være med, nemlig min blå tivoli radio, brukes hver dag:)

klem klem

6 kommentarer:

 1. Hei hei til deg. Takk for koselige ord inne hos meg. Å, så mange koselige ting du har kjøpt deg da. Bestandig gøy å kjøpe noe nytt. Tenk, nå nærmer det seg høst og jul, JIPPI. God helg til deg. STOR KLEM

  SvarSlett
 2. Åååå så mye fint du har kjøpt deg.
  God helg til deg
  Klem Lappeline

  SvarSlett
 3. Hei, og tusen takk for hyggelig melding på bloggen min! :-) Alltid artig å få kjøpt noe nytt til huset; har oppdaget hvor mye bare en pen kopphandduk kan gjøre seg jeg også! Som du sier: Det er ikke så mye som skal til, alltid! Så sant, så sant ;-)

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har funnet! Herlig :-)

  SvarSlett
 5. Heisann: ) Jeg har den rosa knaggen du mangler ; ) Er så søt de der : ) Utulig mange flotte ting du har kjøpt deg!! Jeg har så lyst på en shoppetur snart : D Sikkert masse flotte høst nyheter i butikkene nå!!
  Ha en flott helg
  klem Tove

  SvarSlett
 6. Bruka har så masse fint! Må vere kjekt å shoppe i Sverige, det har ikkje eg gjort sidan eg var lita jente..Masse flott du har kjøpt deg! Eg har slik tivoliradio i svart. Den er eit "must have";)
  Ha ein flott dag!
  Klem:)

  SvarSlett