søndag 17. januar 2010

Mitt kjøkken!

Ville vise frem kjøkkenet mitt idag, idag har jeg tid og energi! Det er så mye på plakaten om dagen 4 bursdager, barndåp og planlegging av bryllup!
Kjøkkenet er av Ikea typen Duvbo Gråhvit. Det er blitt tre år gammelt men jeg er fortsatt ikke lei! Vi var så heldige da det ble satt opp for pappa hadde tilfeldigvis plukket med seg en pakke med mdf plater i perlestaff noe som matchet kjøkkenet mitt perfekt! Har en veeldig snill pappa!Beklager de møke bildene, kamera er noen år for gammelt og et nytt står HØYT på ønskelista.
Alle møblene er loppis funn og noen er tom funnet på søpledynga! Utrolig hva folk kaster! Slagbenken er trukket om et uttallig ganger og er like morro hver gang.


Jeg har vært på salg hos Home&cottage og da måtte de fine blå koppene bli med meg hjem. De har så mye fint at jeg tror jeg dåner bare bladet kommer i posten. Hylla er en Vervepremie fra bokklubben og det har jeg Elsket fra dag en. Litt Greengate må jo også få komme i hus og jeg syns disse skålene en så fine i mønstret.

3 kommentarer:

  1. Åhh! Elsker den hylla og så utrolig koselig kjøkken du har! Jeg skulle ønske vi også var så handy at vi kunne kjøpt et gammelt hus å restaurert.. Leiligheta vår er 20 år gammel, så vi har begynt med den :) Koselig blogg, og lykke til videre! Kommer garantert til å lese mer! Klem Sophie Mari

    SvarSlett
  2. HALLO! Måtte bare si at jeg har funnet en enklere måte å få sånne brune kanter til på, enn å male det brunt, og så hvitt, og så pusse.. Man maler det hvitt, pusser og kliner på noe laseringsolje-greier på pusse-sprekkene, som man tørker av ettter ca. 15 min, og VIPSUS: brune kanter :O)

    Glad i deg søta!

    <3 - B8

    SvarSlett