mandag 18. januar 2010

Nye spisestue stoler og litt av rokokko møblene!

Vi har hatt noen vanlige malte trestoler alla gamle furumøblemang fra bohus. Men jeg har en svakhet for gamle rokko møbler. Jeg var på kivanis eller er det kiwanis? jaja nok om det. Men der sto det 6 stoler og bord til den nette pris av 1500kr! Akkurat hva jeg har ønsket å finne! Kiwanis er drevet av pensjonister og har kun oppe tirsdag og torsdag og de som "jobber" der er noen fantastiske mennesker! Behjelplige med å bære ut og alt på stell!

Det var mørkeblått slitent trekk på stolene men med en møbelstifter og noen lagrede stoff så vips nye stoler på et blunk! De er utrolig lette å trekke om fordi det er bare å lette på puten, den sitter bare løst!
Perfekt for en som elsker å fornye med stoffer!


Kamera har sviktet så det måtte bli et urydda bilde av skjenken. men men.. Det er arvegods som min sambo har fått av en onkel, jeg har planer om å male det men sambo sier tvert nei! hmm får se til sommern:)


Noe av bordet også. ikke akkurat de flotteste bildene men!!!

5 kommentarer:

 1. Tusen takk for kommentaren på sida mi,så koslege ord:)
  Flotte stolar du hadde fått tak i altså,så moro det er å få tak i slikt! Du hadde eit kjempefint og kosleg kjøkken altså:)
  Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Takk for koselig hilsen på bloggen min:)
  Fin blogg du har. Likte såå godt den skjønne sengen:)
  Ha en fin dag:)
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei og tusen takk for kommentar på bloggen min. Det er alltid koselig!!! Vakre møbler du har og stolen var bare lekker :D Klemmer Susanne

  SvarSlett
 4. heia, har nesten samme skjenk, å lure på om du vet ca pris på en sånn en?? nydeli skjenk forrestn :) å flott sia :D

  SvarSlett