fredag 26. februar 2010

Friske farger inne mens det laver ned ute!

Inne hos meg nå er det så sommerlig at det er et stort preg av lengsel til sommern! Men må jo si at jeg syns det er kos når mørket senker seg og man kan tenne masse lys og kose seg under teppet! derfor får man jo litt i pose og sekk når man har det litt friskt rundt seg!
Har en forkjærlighet til store blanke gjennomsiktige ting, det er så praktisk og så stil rent!

Denne er en vase eller bruk den til hva du vil fra ikea.

Og samlet med masse lys i gir en flott glans og glitrer i mørket!
Må bare få vist frem mitt nye funn på KID. Butikken som jeg ALDRI går tomhendt hjem fra eller det gjelder igrunn de fleste butikker.. Men men noen laster skal man ha! Ihvertfall det er et krabbeteppe til jenter og ja jeg har to gutter så det ble rett og slett til mor selv! Skal bruke det ute på den lille hvite benken min men nå skal det få være på kjøkkenet!


GOD HELG!

2 kommentarer:

  1. Det er kjempe kos å krype under teppet når lysene er tent i stuen.. Om sommeren savner jeg innimellom stemingen telys gir på kalde vinterkvelder! Ha en fin helg!

    SvarSlett
  2. Helt enig, et er et must med levende lys! Jeg tenner lys hver kveld hele året, koselig både sommer og vinter ;) Og Kid har jo så mye fint til en rimelig penge, så veldig greit å handle der. Psst! Jeg har noe til deg på bloggen min... ;) Klem Gry

    SvarSlett