mandag 21. juni 2010

Skattejakt i min lille by!

Her hvor vi bor er det jammen blitt et lite skattekammer. Det lurer en bruktbutikk på mang et hjørne, og jeg kan vel ærlig si at jeg alltid finner noe. Idag var det meg og min søster som trålet rundt med misten i vogna og skinnende sol forut! Kan det bli bedre for en eller faktisk to som elsker å dra på skattejakt sammen! Min søster fikk med seg en liten kiste , som hun faktisk fant inne på et av prøverommene i dn ene butikken, og jammen fikk hun prutet den ned fra 500kr til 200kr. En skikkelig kremmer! Jeg derimot fikk med meg tre norgesglass, ikke det at jeg ikke har noen fra før av,men det var jo tre stk for usle 15kr. Dagens kupp!
Og blide vi vendte hjem.


Og slik ble den ene seende ut... skal ha det ute på sene sommerkvelder mmm

Litt snacks må jo også norges glasset romme! Dette glasset er med smal hals. Det har jeg ikke sett før så det var gøy!

Det siste skulle vi visst ha kjeks i.. ifølge størstemann, mor var ikke vond å be...
Dette er fantasiske bruks glass og jeg blir liksom aldri lei!
 
Ha en knall kveld!

8 kommentarer:

 1. Haha! Norgesglass er genialt. Bruker dem til neglakker, pasta, kaffe, lys og sminke. Kreativ, gammeldags og kjempe fin oppbevaring. Dere to altså. :)

  SvarSlett
 2. Så flott at du fant noe på skattejakten din ☺ Norgesglassene er geniale å oppbevare ting i, eller å stæsje og ha til pynt ♥ Jeg synes også det er gøy med de som har smal hals, åsså synes jeg de som har litt grønnlig farge er ekstra fine ☺

  Ønsker deg en fin kveld, klem fra Fru Strøm

  SvarSlett
 3. Norgesglas får ein faktisk ikkje nok av. Kan jo brukast til alt!;) Dine vart kjempefine med innhold og "stæsj":)
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig hilsen!!! Jeg vil jo ikke bli kvitt noen kunder jeg da..hihi!! Hjertelig velkommen skal du være!! Er jo nysgjerrig på hvilken lille by du kommer fra da, som har mange slike butikker, det blir jo mindre og mindre igjen av oss skraphandlere..hihi!!

  Du får ta feritur til meg og butikken min da vet du.....

  SvarSlett
 5. Norges glass er genialt..
  Ikke rent sjeldent det er det som blir med hjem fra bruktbutikken.. Klemmer

  SvarSlett
 6. Tusen takk for kosleg helsing:)
  Du linker ved å merke ordet som skal ha ein link og trykke på kobling i menyen. Der skriv du inn nettadresse du skal linke til (lurt å kopiere;) Spør viss eg forklarte dårleg:)
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett