fredag 19. mars 2010

Utetid!

Verandaen er endelig blitt fri for ALL snø og is og vi kan begynne å kose oss ute i solen! Dette er noe jeg ser frem til hver eneste vår og syns det er like koselig å se grå og visne blomster og kvister som plustelig livner til med all sin prakt og flotte farger! Kan man få det bedre? Denne helgen skal vi bare kose oss ute og jeg har ikke sjekket med værmeldingen, men har bedt om flott vær HELE helgen og det har jeg trua på!
Litt bilder fra hverandaen idag:)
De blå krukkenen har jeg 6 stk av og syns de er så tidløse. De står ute hele året.
Den gamle verktøy kassa er fra en brukthandel på veien til larvik! Skulle egentlig hatt den på gutterommet men det er litt fullt foreløpig!
Denne benken skal egentlig stå i hagen men har ikke fått satt frem de andre hagemøblene ennå..
Bordet har pappa laga til meg!
Påskeliljene er kommet på plass.. men lurer på om de klarer seg helt...

Lyngen står fortsatt! Den er fra september ifjor.. Og like fin! Etterhvert blir det Lilla stemor opp den!

Ønsker alle en god helg!!!

5 kommentarer:

 1. Åhh så deilig da, med litt uteliv.. Her er det så grått og trist idag, koselig å se dine ute bilder da.. Sinkbøtten til lyngen var veldig fin! God helg*

  SvarSlett
 2. Gleder meg også til utelivet ,men på vestlandet er vi ikke snøfri ennå.
  Ha en fin fredag

  klem fra meg

  SvarSlett
 3. Du har det fint på uteplassen din. Det er så koselig med påskeliljer. Gleder meg til vi blir kvitt all snøen her også. Klem fra fru Strøm :)

  SvarSlett
 4. Helt enig med deg, en herlig tid vi er inne i nå med stadig mere utetid. Så koselig du har det på terrassen, gleder meg til å kunne sette ut litt mer her også. Sinkbaljen din er så fin, jeg har et par lignende. Takk for koselig hilsen hos meg om påskeharene ;)Klem fra Gry

  SvarSlett
 5. Takk for kommentar - jeg blir så glad da nye legger igjen kommentar hos meg:-)

  Artig at du likte innlegget mitt, noen ganger synes jeg det er artig å skrive litt - ikke bare vise bilder og da blir det gjerne litt "slik". Håper du tar turen innom igjen:-)

  Legger meg til som følger hos deg - likte bloggen din.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett