tirsdag 24. august 2010

Kjøkkenet!

Idag har jeg ryddet og vasket ned  kjøkkenet, og jeg er litt sånn lei av alt det beige! Har lyst på litt farger igjen og tenkte å få litt frisker gardiner og puter, men hvilke farger syns dere? Vi trenger også et nyttt kjøkkenbord, det vi har er litt lite til å spise på for 4 personer! Jeg har trålet litt igjennom ikeas sider, og finni et bord som heter "jokk mokk"! Lite, men akkurat passe til vårt kjøkken! Har pratet litt med mannen om det og han var jammen meg enig at det var et godt kjøp:)

Kjøkkenet er fra Ikea og heter duvbo gråhvit


Ha en fortsatt flott uke:)

6 kommentarer:

 1. Kjøkkenet ditt er så koselig! Jokkmokk, haha, litt av et navn!

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig kjøkken du har… jeg er selv veldig glad i lyse farger, men innimellom syns jeg det er litt fin med kontraster :) ser at du har litt lyseblått på kjøkkenet – kanskje det er fint med en mørk blå farge sammen med dette? – ønsker deg en flott kveld videre. Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Er enig med Miss Mette at blått er fint til alt det lyse.Der er også en som er turisblå som er fin.
  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg syns du hadde det veldig koselig jeg.. Liker beige, spesielt med stjerne innslag! hehe.. <jeg har lysblått, mørkblått og ola stoff sammen med beige hos meg.. Ola stoffet gjør seg veldig godt!!! Lykke til. Klem

  SvarSlett
 5. Så utrolig fint kjøkken du har!
  Og så fin blogg!
  Første gang jeg er innom deg, men definitivt ikke siste gang :)
  Jeg kjenner igjen det der og ikke få ting til på kjøkkenet ;) Her pleier kaker å gå greit, men å lage mat?! Evighetsprosjekt ;) Hehe!
  Kanke værra goe til alt ;) Hehehe!
  Ønsker deg en strålende kveld videre!
  Klem fra Trine

  SvarSlett
 6. hei!
  kjempefint kjøkken du har! jeg er for tiden veldig glad i lyseblå. det passer jo til beige, også passer det fint til rødt som etterhvert kommer til å snike seg inn (går jo fort mot jul ;))
  Ha en fin dag!
  Klem Anette :)

  SvarSlett