tirsdag 16. mars 2010

Litt fra soverommet idag...

Det er strålende vær her idag og det var så fint lys til å ta litt bilder idag, selv om jeg må virkelig bli flinkere til å "fikse" på bilder ser jeg... Mine bilder er liksom alltid så mørke.. Men ja jeg skylder på kamera IGJEN...
Minsten har flytta inn hos støstemann og jeg og sambo har Endelig fått vårt eget lille krypinn på ca 4kvm tilbake!  Vi Har kun 2 soverom i denne etasje fordi kjellern er ikke pusset opp ennå og vi leier ut  2etasje... så da må guttene dele rom enn så lenge..

Vårt krypinn på 4 kvm! Og Ja det er såå lite som det ser ut til... Dette var egentlig rommet til størstemann men de fikk vårt siden de er to og har så mye leker...Begge rommene er malt i en blåfarge fra norsjø, tror den heter isblå...Vi er veldig fornøyd med fargevalg.
Skap dørene og rommet ble malt og  vips noen nye knotter og rommet ser 10 ganger så bra ut.. Dere skulle ha sett tapeten som var her uff og gru...


Bokser og kurver har jeg vel et tonn av men det er delikat og fint! De står i en innebygd hylle med knaggene under.
Klokka er fra  biltema av alle ting.. Det er det mest landlige jeg noensinne har sett der...Krokene hang der da vi flyttet inn og jeg syns de er så fine og praktiske at de får henge! Har prøvd å få tak i lignende men det er vanskelig! Tips?


Den  berømte 125kr lyskrona til IKEA!Sengeteppet er 4år gammelt og jeg falt pladask med engang og er fortsatt ikke lei... Fikk det for 450kr mens det hadde kostet 1800kr Det er kupp det!!!
De har masse billige sånne tepper i danmark...

Ha en knall dag!

4 kommentarer:

 1. kjempefint rom da! kjempefine,rolege,avslappande fargar.Akkurat slik det skal vera på soverom(meiner eg:)
  den klokka var jo kjempefin da!
  tusen takk for helsinga hos meg,veldig kosleg:)
  Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 2. Så koselig det var der da :-) De har sånne kroker på Monter vet jeg :-)

  SvarSlett
 3. Koselig blogg du har. Stilig at lysekrona kommer fra Ikea og vekkerklokka fra biltema, artig med nye ting i gammel stil. Tusen takk for fine kommentarer inne hos meg. Åsså ble jeg så glad når jeg oppdaget at jeg var på blogglisten din. Skal vi legge oss inn som følger hos hverandre og ha litt jevnlig kontakt? Hilsen fru Strøm.

  SvarSlett
 4. Så koselig og intimt det så ut! Fine duse farger som gir ro. Sengeteppet ser nydelig ut, ja en kan gjøre mange kupp i Danmark har jeg også funnet ut. Er så morsomt når en gjør slike varp som man gleder seg over lenge og ikke blir lei. Ha en fin dag ;) Klem fra Gry

  SvarSlett