torsdag 25. mars 2010

MAKEOVER!

Jøsses to innlegg på en kveld.. Men fikk ånden over meg og fant noe gamle stoff rester eller ikke stoff men en plastduk som jeg kjøpte et sted i fjord men som  jeg hadde glemt i alle de andre dukene og stoffene som man glemmer man har... Og bare kjøper nytt for så å komme hjem og finne akkurat lik duk hjemme.. hahah det har jeg gjort maaange ganger:) Men får aldri nok av nye hvite løpere og små hvite brikker.. Så slipper man å stryke også... Vel jeg har en slagbenk på kjøkkenet som jeg ikke aner hvor gammel er eller hvor den har bodd før den kom fra søplledynga for å komme å bo hos meg. Den er super lett å bytte trekk på for det er bare å løfte lokket og dra trekket rundt, noe jeg har gjort noen ganger.. ca hver gang hjeg finner et nytt stoff jeg liker... Kjøkken skal være litt fargerike syns nå jeg og så kan resten være mer nøytralt og svalt!

Før


Etter..


Genialt med plast duk..Spesielt med en liten gutt som griser med alt av mat!
Nå er det tv for resten!

5 kommentarer:

 1. Det er praktisk med slike duker:) Var å kjøpte en i byen idag jeg også... Men den skal jeg ha på kjøkken bordet. Er så lei av å legge på ny hvit duk,for så å legge den til vask 2 dager etterpå pga gris fra visse ramp her i huset:)
  Kjenner meg igjen i å ikke ha nok løpere,brikker og duker i hvitt. Så slipper man å stryke:) Jeg hater å stryke,så jeg kjøper rett som det er en ny løper...
  Klem Mona

  SvarSlett
 2. Kjempe fin blogg du har :D Ha en fin kveld.

  Klem Madelen

  SvarSlett
 3. Heisann...
  takker for slik hyggelig kommentar:)flott benk du har...ønsker meg:)
  har bladd meg nedover bloggen din og ser vi har lik smak og like innteresser:)
  Legger meg som følger hos deg:)
  eddaKlemmer til deg:)

  SvarSlett
 4. Nydelig benk - jeg har sikkert sagt det før men den benken er bare så søt. Og så fin den blei med nytt stoff på ♥
  God påske!
  Klem fra Sophie Mari

  SvarSlett
 5. Så fin! :-D Utrolig smart å bruke plastduk på den måten.

  SvarSlett